Fuar

IDEF yeni yüzüyle 22 Temmuz 2025’te sektörle buluşacak

Organizasyonu KFA Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF 2025 Fuarı’nın tanıtımı, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuar gelecek yıl 22-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uzun yıllardır İstanbul Beylükdüzü’nde TÜYAP tarafından organize edilen fuar artık Yeşilköy’e yapılacak. 2026’dan itibaren SAHA EXPO ile birlikte mayıs ayında gerçekleştirilecek. Yani tek yıllar mayıs ayında IDEF, çift yıllar da SAHA EXPO yapılacak.

Fuarın havacılık ayağı Atatürk Havalimanı’nda, kara araçları hazırlanan özel otoparkta sergilenecek. Deniz araçları da Bakırköy’de bulunan Ataköy Marina’da sektör ile buluşacak.

Tanıtım ile ilgili olarak Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün şunları söyledi:

“Dünyada, savunma ve güvenlik sektörlerinin tüm alanlarını kapsayan sayılı fuarlarından biri olan ve önümüzdeki yıl 22-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 17’nci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF 2025’in Tanıtım Toplantısı’nı Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Sayın Metin Gürak ve Milli Savunma Bakan Yardımcımız Sayın Şuay Alpay’ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Yeni yeri ve konsepti ile IDEF 2025 Fuarı’nda önceki fuarlardan daha çok ve daha çeşitli millî katılımlar gerçekleştirilmesini öngörmekte, adına yakışır şekilde uluslararası niteliğinin zirveye çıkacağı bir fuar olmasını beklemekteyiz. IDEF 2025’te; ziyaretçi sayısı, heyet sayısı, katılımcı sayısı ve gerçekleşecek imza törenleri sayısı ile tarihi bir rekora imza atmayı, tecrübe ve başarılarımızı yeni konseptimizle birleştirmeyi hedefliyoruz.

Vatan sevgimizle, bayrak sevgimizle, dünyaya sığmayan hayallerimizle ve Türk Silahlı Kuvvetlerine duyduğumuz saygı, sevgi ve büyük bir heyecanla tüm ülkeleri, 17’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na davet ediyoruz”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu