Haberler

Flightradar 24 sitesi çöktü

Ortadoğu’da başlayan İran hava saldırısı nedeniyle milyonca kişi, uçuş verilerini paylaşan Flightradar24.com sitesine akın etti. Yüksek trafik nedeniyle site bir süredir yayın yapamıyor.

Konuyla ilgili olarak ana sayfada “Mühendislerimiz servisin geri döndürülmesi için çalışmalarına devam ediyor” yazısı dikkat çekiyor.

Bölgedeki ülkeler, ABD ve İsrail’in ortak operasyonu, buna da İran’ın balistik füzeler ile karşılık vermesi nedeniyle hava sahalarını sivil uçuşlara kapattı.

İran’da bazı stratejik hedefler İsrail, askeri alt yapı da ABD tarafından vuruluyor. İran bu saldırıya karşılık olarak hem İsrail hem de ABD’nin Ortadoğu’daki üslerine füze saldırısı gerçekleştiriyor.

Türk şirketler açıklama yaptı, uçuşlarını durdurdu

Gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları, Pegasus ve AJet, bölgeye yaptığı seferleri geçici olarak durdurma kararı aldı.

Türk şirketler Ortadoğu seferlerini durdurdu

Hangi ülkeler hava sahalarını kapattı?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu