FuarHaberler

KEYVAN yeni ürünü MILOpsDATA’yı SAHA EXPO’da tanıtıyor

Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi’nin bölgedeki en büyük uluslararası fuarı olan SAHA EXPO, 22-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açarken şirketler yeni ürünlerinin tanıtımlarını da gerçekleştiriyor.

Bu şirketlerden biri de KEYVAN. EASA onaylı havacılık veri üretimi alanında dünyadaki dört şirketten biri olan KEYVAN Havacılık, bu yıl, savunma sanayisinin birden fazla ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış, kompakt ürün MILOpsDATA’yı tanıtacak.

Güncel veriler

Son birkaç yıldır savunma sanayisinde en büyük endişe, güvenli ve başarılı operasyonlar için doğru ve güncel verilere sahip olmaktır. MILOpsDATA, bu endişeleri gidermek üzere hazırlandı.

Keyvan Havacılık CEO’su Mehmet Keyvan, sistemin ulusal güvenlik ihtiyaçlarına tamamıyla yanıt verecek ve savunma kapasitesini güçlendirecek olan bu ürünümüz dünyada ilk sıraya yerleşmeye aday olduğuna dikkat çekti.

Askeri ve devlet operasyonları için geliştirdiğimiz öncü nitelikteki bu ürünün lansmanı 23 Ekim Çarşamba Saat 11:00’da SAHA Expo Fuarı Hall 1, 1C-08 numaralı standa tanıtımı gerçekleştirilecek.

Lansmanda, MILOpsDATA’nın yeteneklerini daha yakından tanıma fırsatı sunulacak, teknik ve operasyonel soruların yanıtlanacağı Soru-Cevap oturumu ile  son bulacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu