HavalimanlarıHavayollarıUçuş Tüyoları

Kayseri’ye THY’den yeni özel yolcu salonu

Türk Hava Yolları, Kayseri Havalimanı’nda tamamlanan yeni özel yolcu salonu CIP Lounge’ı hizmete açtı.

Son dönemde THY’nin artan özellikle business yolcusu ve yüksek statüye sahip Miles&Smiles üyelerine hizmet verecek olan salon terminal binası içinde yer alıyor.

Toplam 600 metre kare alan içerisinde 100 yolcu kapasiteli yeni CIP salonu ile THY yolcularına daha hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan yeni yolcu salonunda bilet satış, check-in kontuarı, bagaj ve boarding gibi operasyonel alanların yanı sıra THY yolcuları için özel tasarlanmış bebek bakım, anne odası ve mescit alanları da yer alıyor.

Abdülkerim Çay paylaştı

Salonun fotoğraflarını paylaşan THY İnsan Kaynakları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay, “Projede emeği geçen başta Sosyal ve İdari İşler Başkanımız Deniz Demiroğlu ve İnşaat ve Yapı İşleri Müdürümüz Alper Özyılmaz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bu özel projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyor ve yolu Kayseri’ye düşen tüm yolcularımızı yeni yolcu salonumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu