HavayollarıKargo

ULS, 20’nci yılını yeni binasında kutladı

Türk Havacılık Sektöründe kargo taşımada özel bir yere sahip olan ULS Havayolları, 20’nci yaşını kutladı. Tüm personelin katıldığı organizasyon ile şirket yeni binasını hizmete açtı.

Toplam 2 bin 500 metre karede modern bir ofise kavuşan ULS, faaliyetlerini İstanbul Bahçelievler’deki yeni genel müdürlük merkezinde vermeye başlayacak.

Düzenlenen açılışa ULS Havayolları’nın Genel Müdürü Yasin Ata, Finans ve İdari İşler Müdürü İsmail Karataş, Uçuş İşletme Başkanı Levent Akarsu, Uçuş Eğitim Başkanı Cumhur Uzun ve personel katıldı. Kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından başarılı olan personele ödül verildi.

Filo A330’larla büyüyor

Halen ULS’nin filosunda 3 adet Airbus A310 tipi kargo uçağı bulunuyor. Şirket filosunu ise önümüzdeki aylarda teslim edilecek iki adet Airbus A330-300P2F tipi uçakla büyütecek. Bu uçaklardan biri halen Türk Hava Yolları Teknik tarafınadan kargo uçağı haline getiriliyor.

Daha az yakıt harcayan motorlara sahip olan A330 ile ULS hem kapasite artıracak hem de operasyonunu verimli hale getirmeyi planlıyor.

Dünyadaki az sayıda Airbus A310 kullanıcılarından biri olan ULS, yüksek uçuşa hazırlık oranı ile Airbus nezdinde önemli bir yere sahip.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu