Havayolları

Tailwind İstanbul-Moskova seferlerine başladı

Rusya pazarına giren son Türk havayolu şirketi Tailwind oldu. Tailwind, İstanbul Havalimanı-Moskova Vnukovo Havalimanı arasında seferlerine başladı. İlk uçuş dün gece gerçekleştirildi.

Gazetemru.com sitesinden Siyamend Kaçmaz’ın haberine göre, İstanbul’dan Moskova’ya gelen Tailwind’in Boeing 737-400 tipi yolcu uçağı, Vnukovo Havalimanı tarafından su tagı ile karşılandı.

Yolcularını alan uçak daha sonra İstanbul Havalimanı’na uçtu. Seferlerin tüm koltukları Anex tarafından satın alınmıştı. Rus yolcular İstanbul’a indiğinde Anex’in İstanbul’daki partneri Touristalia tarafından karşılandı.

Uçuşlar artırılacak

Halen Tailwind seferlerini pazartesi ve cuma günleri karşılıklı olarak yapıyor. 25 Nisan’dan itibaren uçuşlar artırılacak. Yeni tarifeye göre İstanbul-Moskova arasındaki seferlere Pazartesi ve Cuma günlerine ek olarak Salı, Çarşamba ve Cumartesi de eklenecek.

Tailwind filosu 737-400’lerden oluşuyor

İlk uçuşunu 2009 yılında yapan Tailwind filosunda toplam 5 adet uçak bulunuyor. Hepsi kendi malı 737-400 serisi uçaklarla Tailwind charter yani tarifesi ve tarifeli uçuşlar gerçekleştiriyor.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu