Yazarlar

Lufthansa Türkiye’ye 3 Temmuz’da uçmaya başlıyor

Dr. Abdullah NERGİZ

Alman Lufthansa Havayolları, 3 Temmuz’dan itibaren Türkiye uçuşlarına başlayacak. İlk uçuş, Frankfurt-İstanbul arasında gerçekleştirilecek. LH1300 Frankfurt-İstanbul uçağı, saat 12.50’de kalkıp saat 16.50’de İstanbul Havalimanı’na ulaşacak.

LH1301 dönüş seferi ise 17.45’te gerçekleştirilecek. Lufthansa uçağı saat 20.00’de Frankfurt Havalimanı’na teker koyacak.

4 TEMMUZ’DA FRANKFURT VE MÜNİH’TEN ANTALYA

Lufthansa Havayolları, 4 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Frankfurt-Antalya arasında seferlere başlayacak. Aynı gün Münih-Antalya seferleri de başlayacak.

Ayrıca yine 4 Temmuz’dan itibaren Lufthansa’nın Münih’ten gerçekleştireceği Milas Bodrum Havalimanı uçuşları da başlamış olacak.

 

 

Dr. Abdullah Nergiz

Havacılık sektöründe, hem havayolu hem de havalimanı tarafında 20 yıla yakın profesyonel tecrübesi bulunan Dr. Abdullah Nergiz, Türkiye'nin ilk havacılık blogu olan Havayolu 101'in kurucusu ve baş editörüdür. Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarını Türkiye sivil havacılık tarihi üzerine yapmış olan Nergiz, halen profesyonel kariyerinin yanı sıra özel bir üniversitede havacılıkla ilgili ders vermeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu