AJet, Milas Bodrum Havalimanı’na yüzde 25 indirimli uçuyor

Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, gözde turizm destinasyonlarından Bodrum bölgesine indirimli bilet kampanyası başlattı. AJet’in yaz boyu Milas Bodrum Havalimanı’na direkt uçuş başlattığı yurt içi 5 kent ile KKTC’ye yapılan uçuşların biletlerini yüzde 25 indirimle satışa sunuldu.
Yaz tatili seyahatini misafirleri için daha hızlı ve konforlu hale getiren AJet, Çukurova, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Lefkoşa’dan Milas Bodrum’a direkt seferlere başladı.
AJet toplam 6 noktadan yapılacak karşılıklı seferler için indirimli bilet kampanyası hazırladı.
AJet’in indirimli biletleri, 9 Haziran 2026 tarihinde saat 11:00’den 10 Haziran 2026 saat 23:59’a kadar satışta olacak. İndirimli biletler, 26 Haziran – 24 Ekim 2026 tarihleri arasındaki seyahatlerde kullanılabilecek.
Koltuk seçimi de yüzde 25 indirimli
Misafirlerine erişilebilir fiyatlar sunan AJet’in indirimli bilet kampanyasında tüm koltuk seçimleri de yüzde 25 indirimli olacak. Biletler; AJet.com, AJet Mobil, çağrı merkezi ve yetkili satış acentelerinden alınabilecek.






