Haberler

Fly Service, engellileri unutmadı

Görme Özürlüler Derneği-GÖZDER, Dünya Engelliler Günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği kutlama organizasyonuna bu kez Down Sendromlu özel çocukları da dahil ederek, engelli ve ailelerine gönlünce bir gün yaşattı. Fly Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl’ün sponsor olduğu programa, Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail, Bacaksız ve Tulum lakaplı oyuncularından oluşan ‘Yeşilçam Vokal Grubu’ ile birlikte Balkan Bandosu renk kattı.

Ataköy Garden Cafe Restaurant’ta gerçekleşen programda, hep birlikte dans edip, şarkı söyleyip, halaylar çeken engelli ve aileleri, kendilerini bir gün değil, her gün hatırlayan Görme Özürlüler Derneği GÖZDER yönetimine teşekkür etti.

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık’ta kutlanan Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, günün önem ve anlamını içeren konuşmaların ardından Hababam Sınıfı’nın ‘en yakışıklısı’ ifadeleriyle merhum Tarık Akan’da unutulmadı, sevgi ve rahmetle anıldı. Program hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile son buldu.

Hayata tutunmak

Dernek Başkanı Ali Varlık, geceye destek veren Fly Service Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sarıgöl’e teşekkür ederek engelli bireyler için hayata geçirdiği ve geçirmek istediği projelerle her kesimden takdir toplayan GÖZDER’in ’Daha iyisini nasıl yapabiliriz’ kaygısı taşıyan bir yönetimden oluştuğunu söyleyerek, Görme Özürlüler Derneği olarak bundan sonrada çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Dernek Onursal Başkanı Mustafa Ercan’da, kendilerine destek veren tüm kurum, kuruluş ve basın mensuplarına teşekkür ederek, başta çocuklar olmak üzere, görme engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, hem sosyal hem de psikolojik anlamda yanlarında olabilmek ve görünebilir kılmak amacıyla yaptıkları çalışmalardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sevgi varsa engel yok” şiarıyla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu