HaberlerUçuş Tüyoları

Corendon kış sezon satışına başladı

Antalya’nın en büyük havayolu şirketi olan Corendon, 1 Kasım’dan itibaren başlayacak kış sezonu için koltuk satışı için düğmeye bastı. Şirket, Almanya, Avusturya ve Polonya’dan; Türkiye, Mısır ve İspanya’nın Kanarya Adaları’na direkt uçuşlar düzenlenecek. Toplam 700 binden fazla koltuk satılacak.

700 binin üzerinde koltuk satışa çıkıyor

Kış mevsiminde güneşin tadını çıkarmak isteyenlere yönelik harika seçenekler sunan Corendon Airlines, 2023-2024 sezonuna da iddialı girmeye hazırlanıyor.

2023 yılında yaz sezonunun önceki senelere kıyasla daha geç başlaması ve otel fiyatlarının kışa doğru revize olması beklentisiyle, tatil talebinin bu sene sonbahara hatta kışa sarkması ve kış sezonunun geçmiş sezonlardan daha iyi geçmesi bekleniyor.

Corendon Airlines da kış sezonuna iddialı bir programla girerek 700 binin üzerinde koltuğu satışa çıkarıyor.

“Yolcularımıza kaliteli ve konforlu direkt uçuş deneyimi sunuyoruz”

Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 131. sırada bulunan havayolu başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

Corendon Airlines’ın her yıl büyüyen markasıyla turizm sektöründe söz sahibi olduğunu belirten Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan şunları söyledi:

“Düzenlediğimiz direkt uçuşlarla her kış olduğu gibi bu kış sezonunda da yolcularımızı Avrupa’nın ve dünyanın en popüler tatil noktalarına uçuruyoruz. Bu kış, Antalya’nın yanı sıra Düsseldorf, Köln, Hannover, Nürnberg ve Hurghada’daki base operasyonlarımızı koruyarak, Avrupalı turistlere yine ürün çeşitliliği sunacağız.

Başarılı geçen bir yaz sezonunun ardından tatil talebinin uzun süreceğini öngörerek güçlü bir program hazırladık. Filomuzu düzenli olarak yenileyerek ve gençleştirerek yolcularımıza güvenli ve konforlu uçuş deneyimi sunmaya devam edeceğiz.”

Corendon Airlines’ın 2023-24 kış sezonu uçuşları ile ilgili ayrıntılı bilgiler, corendonairlines.com internet sitesinde ve yetkili seyahat acentelerinde yolcuları bekliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu