Kariyer

Emirates ikinci pilot alımı yapıyor

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, salgın sonrasında kabin ekibinden sonra ikinci pilot alımı için de görüşmelere başlıyor. Alım sonrasında pilotlar Airbus A380 ve Boeing 777 uçaklarında görev yapacak.

Emirates alım sonrasında havayolunun büyümesi ile ikinci pilotlara kaptanlık, kontrol pilotu ve öğretmenlik yetkili konusunda da kariyer sunuyor.

Avantajlar arasında pilotlar ve ailelerine eşsiz bir yaşam sürmeleri için vergiden muaf maaş, konaklama ve eğitim harcırahı, ağlık ve diş sigsortası sunuyor. Çalışanlar, havayolunun global uçuş ağı genelinde arkadaşlarının biletleri de dahil olmak üzere tüm aileleri için ayrıcalıklı kargo ve seyahat avantajlarından faydalanabilmekte.

İkinci Pilot pozisyonuna başvuran adayların çok motorlu ve çok mürettebatlı uçaklarda deneyim sahibi olması, geçerli bir ICAO Uçak Pilotu Lisansı’na ve 20 tonluk MTOW (maksimum kalkış ağırlığı) uçakla en az 2.000 saat uçuş tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

İlgilenen adaylar aşağıdaki adresten uygunluk kriterleri hakkında daha fazla bilgi alabilir ve çevrimiçi başvuruda bulunabilirler: https://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu