HaberlerSavunma

Dr. Mehmet Akif Nacar vekaleten HAVELSAN Genel Müdürü oldu

Yaklaşık beş yıldır HAVELSAN Genel Müdürlüğü’nü yürüten Ahmet Hamdi Atalay’ın istifasının ardından vekaleten Dr. Mehmet Akif Nacar atandı. Devir teslim töreni HAVELSAN merkez binasında yapıldı.

Törende konuşan Ahmet Hamdi Atalay, şirket adına yarattıkları katma değer nedeniyle çalışanlara teşekkür etti. Son 5 yılda hedeflenen pek çok şeyi başarmış olmanın mutluluğu ile ayrıldığını dile getiren Atalay, şöyle konuştu:

“HAVELSAN’ın bundan sonra çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Mehmet Akif Bey 3 yıldır HAVELSAN’da. Şirketi bilen, pek çok şeyi beraber planladığımız bir arkadaşımızın bayrağı devralıyor olması da HAVELSAN için bir şans” diye konuştu.

Görevi Atalay’dan devralan Nacar ise birlikte görev yaptıkları 3 yıl boyunca Ahmet Hamdi Atalay’ın çok değerli katkı ve yönlendirmeleri olduğunu belirterek, “Devlet büyüklerimizin teveccühü ile Ahmet Beyin bıraktığı yerden bayrağı daha yükseklere taşıma hedefinde olacağız. Hep birlikte çalışacağız ve çalışanlarımızın da desteğiyle HAVELSAN’ı daha iyi noktalara getireceğiz. Bu bir bayrak değişimi, bize de büyük görevler düşüyor. Emek ve katkılarından dolayı Ahmet Beye çok teşekkür ederiz. Bu şirket kendisini hiçbir zaman unutmayacaktır” ifadelerini kullandı. (Savunmasanayi.org)

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu